Jorden Kaller :-D -

BEKLAGER FOR LITE BLOGGING

Blogg // 10.jul.2011 @ 16:00 // K o m m e n t a r e r (3)

Heisann bloggen, beklager for lite blogging, men jeg har hatt liggebesøk av søskenbarnet mitt siden torsdag, og hun  fordrar ikke å vere på dataen. Kommer ikke til å blogge så masse fremover uansett, siden det er sommer, og vi bruker tid på venner å familie. Line blogger ikke siden hun er hos oldemoren sin uten internett.

Blogges!

Dag 6 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Blogg // 06.jul.2011 @ 23:10 // K o m m e n t a r e r (2)

Mitt syn på narkotika og alkohol er IKKE BRA. Jeg hater at folk sprøyter i seg narkotika, og drikker seg fulle og blir helt bedøvet i hodet. Det fører til at folk gjør dumme ting, havner på gata og noen kan dø av overdose. Jeg har selfølgeligt ingenting imot litt alkohol, som en flaske øl, eller litt vin en gang eller to i uka for kos. For all del en gang om dagen og, bare ikke masse. 

Jeg har selfølgeligt ikke noe imot folk som tar narkotika, eller drikker masse alkohol, men jeg blir bare litt redd av dem og for dem. har ikke så masse andre tanker om narkotika og alkohol :-)


Hva er dine meniger om narkotika og alkohol?


Smoothie

Blogg // 06.jul.2011 @ 22:34 // K o m m e n t a r e r (2)
Hei!

Jeg ligger bare her i senga så kan like godt slenge inn et innlegg, igår laget jeg nemlig jordbær smoothie! Det er utrolig deilig på en varm sommerdag!

Oppskriften:

  • ca. 2 kurver med jordbær
  • 1 1\2 banan
  • Biola (så mye du vil)
  • Appelsinjuice (spørs, hvor mye du lager av)

Hva skal du i ferien?

-Line


JEG ER MED I ENDA EN HEADERKONKURANSE

Blogg // 05.jul.2011 @ 21:36 // K o m m e n t a r e r (0)

Heija bloggen, jeg er med i enda en konkuranse hvor jeg skal bidra med et headerforslag til >denne< bloggen.


Dette er mitt bidrag, syns?

.-Susanne


 

ER MED I HEADERKONKURANSE

Blogg // 05.jul.2011 @ 20:41 // K o m m e n t a r e r (1)

heija bloggen, jeg er med i en header konkuranse >her< så jeg bare kommer med mitt bidrag :-D 


Er du med i konkuransen, eller skal melle deg på?

-Susanne

Dag 4 - Legg ut et bilde av deg når du var liten.

Blogg // 04.jul.2011 @ 20:40 // K o m m e n t a r e r (3)

Heija bloggen, jeg har ærligtalt ikke så mange fine bilder fra nårr jeg var liten på veggene, så jeg måtte lete litt gjennom bilder og fant et bilde som en fotograf tok av oss i et sånn fotohusting. Jeg har selfølgeligt mangen vanlige, men jeg gidder ikke å se gjennom de nå :33

 
Mobilkvalitet!
har du masse bilder fra du va liten?

 

-Susanne

CHILLEDAG

Blogg // 04.jul.2011 @ 12:38 // K o m m e n t a r e r (4)

Heija bloggen, nå sitter jeg her i kosedress og ser på opptak av Home And Away episoder fra uken som har gått. Idag skal jeg bare slappe av og nyte livet. Kansje jeg skal få besøk ikveld, men nå bare chille jeg :-DD Har du en chilledag?


-Susanne

SUSANNE Å LINE CHILLE

Blogg // 01.jul.2011 @ 16:35 // K o m m e n t a r e r (1)

Heisann bloggen, nå sitter jeg her med Line og koser meg. Vi er i skånevik, og skal snart ned til sentrum og handle litt mat, og det er blusfestival så jeg tror kansje vi skal gå rundt og se der. Heidi er også nede i sentrum, så vi skal sikkert være litt med henne også, men det er ikke helt sikkert.

Idag har vi ordnet med headeren, sett på tv, spist vannmelon å vert å leina hjemma på hyttå med broren min å kompisen hans mens mamma å pappa va hjemma og fikset noe. Nå ligger vi her, siden vi var oppe til rundt 5 idag og flettet småfletter i håret mitt.. såg litt hemma ut, men ble fint når vi tok ut flettene. Nå skal vi ut, C'ya bloggen! :-D        ~Susanne 

NYTT DESIGN

Blogg // 01.jul.2011 @ 12:36 // K o m m e n t a r e r (0)

Heisann!

Vi har fikset på designet vårt på bloggen, vi lastet det fra mne hvor det er gratis design! VI holder på å lage header nå, så er det bare oppsettet, å detaljer igjen :)


syns?

STELLEMEG &gt; LINE KOMMER &gt; SYKLE TIL SKÅNEVIK SENTRUM TIL HEIDI

Blogg // 30.jun.2011 @ 15:15 // K o m m e n t a r e r (1)

heijsann, snart kommer line til hytten våres i skånevik før vi sykler til skånevik og møter Heidi som ligger der i båten med mammen, stefaren, stebroren og broren sin. Hun har sove her hele uken, og nå kommer line siden hu måtte i båten. Selfølgeligt glemte heidi strittetangen sin og to gensere, så jeg skal ta det med meg. Her kommer litt bilder fra uken som har gått med heidi :-D jeg får desverre ikke legge ut bilder av heidi før hun kommer hjem sånn at hun kan sei om jeg skal slette dem eller ikke, men jeg har selvdigget litt, så jeg tenkte jeg skulle legge ut noen av dem :-DHar enda veldigt mange flærre, men de kommer ut når heidi kommer hjem fra båten :-)) 


Jeg og Line kommer sikkert med et innlegg senere også :-)) 


♥ C'ya! -Susanne

 

SUSANNE Å LINE

Blogg // 30.jun.2011 @ 02:03 // K o m m e n t a r e r (1)

Heija, velkommen te bloggen våras! Me ska prøva å blogga seriøst, og ofte. håper du vil følle med på bloggen fremover :)) 

Userriøst innlegg siden det er mitt på natten, jeg er trøtt og jeg har dårligt internett pga. jeg låner det av hyttenaboen.. bare det at de ikke vet det, menmen! jeg er trøtt..NATTA


greier ikke å laste opp bilde pga internetten går av og på og er dårligt, så kommer senere :) 

Velkommen til min blogg!

Blogg // 30.jun.2011 @ 01:53 // K o m m e n t a r e r (0)

Dette er den første posten på min nye blogg ;)arkiv


Juli 2011
Juni 2011

kategorier


30 days
Blogg
Fashion


Designet er laget av mne ©
hits